Σχετικά με εμάς

Είμαι η Γιώτα, μητέρα δύο παιδιών και χρόνια στο χώρο του ενδύματος, που δημιούργησα την Cotton Baby. Ένα φιλικό προς το περιβάλλον κατάστημα, με φυσική και ηλεκτρονική παρουσία, που εμπορεύεται βρεφικά και παιδικά ρούχα από οργανικό και πιστοποιημένο βαμβάκι.

Η ιδέα γεννήθηκε από την ανάγκη μας για καλύτερα ποιοτικά ρούχα για τα παιδιά μας, που δε θα στοίχιζαν μια περιουσία και θα είχαν το design που μας αρέσει, minimal, χαριτωμένο, φρέσκο και νεανικό. Έτσι, ξεκινήσαμε να ψάχνουμε εταιρείες από όλη την Ευρώπη, και την Ελλάδα φυσικά, που να τηρούν αυτές τις προδιαγραφές.

Μετά από αρκετούς μήνες εντατικής έρευνας είμαστε περήφανες που φιλοξενούμε στο κατάστημα μας πιστοποιημένες εταιρείες, που ακολουθούν το Δίκαιο Εμπόριο (Fairtrade) με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, προίκα για το μωρό, αλλά και βαπτιστικά.

Η ποιότητα και το design είναι για εμάς οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους κινούμαστε και επιλέγοντας προϊόντα από φυσικά και οικολογικά υλικά, πιστοποιημένα για έλλειψη βλαβερών και τοξικών ουσιών, στηρίζουμε το Δίκαιο Εμπόριο και παράλληλα εξασφαλίζουμε καλή δερματική υγεία για τα παιδιά μας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.