Σχετικά με εμάς

Είμαι η Γιώτα, χρόνια στο χώρο του ενδύματος και μητέρα δύο μικρών παιδιών γεγονός που με ενέπνευσε να δημιουργήσω το Cotton Baby. Ένα φιλικό προς το περιβάλλον κατάστημα, με φυσική και ηλεκτρονική παρουσία, που εμπορεύεται βρεφικά και παιδικά ρούχα από οργανικό και πιστοποιημένο βαμβάκι, πρωτότυπα αξεσουάρ και είδη για τα μωρά και τα παιδιά μας με όμορφο σχεδιασμό και υλικά απόλυτα ασφαλή για αυτά.

Η ιδέα γεννήθηκε από την ανάγκη μου ως μητέρα για καλύτερα ποιοτικά ρούχα για τα παιδιά μας, που δε θα στοίχιζαν μια περιουσία και θα είχαν design, minimal, χαριτωμένο, φρέσκο και ταυτόχρονα σύγχρονο. Έτσι, ξεκίνησα να ψάχνω εταιρείες από όλη την Ευρώπη, και την Ελλάδα φυσικά, που να τηρούν αυτές τις προδιαγραφές.

Μετά από αρκετούς μήνες εντατικής έρευνας είμαι περήφανη να φιλοξενώ στο κατάστημα μου πιστοποιημένες εταιρείες, που ακολουθούν το Δίκαιο Εμπόριο (Fairtrade) με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, προίκα για το μωρό, αλλά και βαπτιστικά.

Από τον Δεκέμβρη του 2018 ξεκίνησα να δημιουργώ μίνι συλλογές βρεφικών και παιδικών ρούχων για κορίτσια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, τη ραφή και το σχεδιασμό τους.  Παράγονται όλα στην Ελλάδα και διατίθενται και χονδρική σε επιλεγμένα καταστήματα.

Βασικοί άξονες της φιλοσοφίας μου είναι η ποιότητα που εξασφαλίζουν τα φυσικά και οικολογικά υλικά, και φυσικά το design που κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη!

Κάνοντας τις αγορές μας με αυτά τα κριτήρια, στηρίζουμε το Δίκαιο Εμπόριο εξασφαλίζοντας υψηλή αισθητική και φυσικά την καλύτερη δερματική υγεία των παιδιών μας.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.