Πολιτική επιστροφών ηλεκτρονικού καταστήματος | CottonBaby.gr

Επιστροφές

Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα και την ανταλλαγή τους με άλλα προϊόντα. Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδοθεί πιστωτικό, η έκδοσή του πραγματοποιείται εντός 5 ημερών από την ημέρα παράδοσης του δέματος στην εταιρία.
Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση αλλαγής, για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω e-shop, είναι δωρεάν και το κόστος επιβαρύνεται η εταιρία για την πρώτη αλλαγή.

Σημειώστε ότι η επιστροφή ενός προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά με έξοδα της εταιρίας και εφ' όσον η αποστολή γίνεται εντός Ελλάδας. Για την Κύπρο τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και έχουν κόστος 7,00€.  Για την Ελλάδα, κάθε επιπλέον επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη με το ποσό των 3,00€. Σε περίπτωση επιστροφής με σκοπό την έκδοση πιστωτικού ή επιστροφή χρημάτων, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 3,00€ εφόσον χρησιμοποιείται η ACS courier μόνο.

Για να προχωρήσετε με τη διαδικασία επιστροφής, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά 210 5757444 ή να μας στείλετε e-mail στο info@cottonbaby.gr, στο οποίο θα μας ενημερώνετε για την επιστροφή σας. Σε περίπτωση που θέλετε αλλαγή σε μέγεθος ή νούμερο, συσκευάζετε το δέμα μαζί με την απόδειξη, αλλά δεν μας το αποστέλλετε. Γίνεται από εμάς αποστολή του δέματος προς αντικατάσταση, η εταιρία courier παίρνει εντολή Παράδοσης - Παραλαβής και μόλις λάβετε το νέο δέμα, δίνετε το προηγούμενο στο courier.

Επιστροφές εκπτωτικών ειδών μπορούν να γίνουν μόνο σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα.

Όροι Επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

    • Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής δεν υπερβαίνει τις 30 εργάσιμες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής.
    • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και κατάλληλα για επαναπώληση.
    • Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους, καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.
    • Όταν παραλάβετε τα προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν, για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από τα προϊόντα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους.

Εφ' όσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε επιστροφές προϊόντων που δεν συμφωνούν με τους όρους επιστροφής.

Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής.

Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνση του καταστήματος που θα σας αποσταλεί μετά από συνεννόηση με e-mail, καθώς η εταιρεία ως παραλήπτης, αδυνατεί να αναζητήσει το δέμα σε οποιαδήποτε μεταφορική.

Συνιστούμε να στέλνετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε με κάποια υπηρεσία για περισσότερη ασφάλεια, καθώς δε φέρουμε ευθύνη για προϊόντα που τυχόν χαθούν ή υποστούν ζημιές κατά την επιστροφή τους προς εμάς.

Μπορείτε βέβαια να τα επιστρέψετε και με την προσωπική σας παρουσία στο κατάστημά μας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους και άθικτα, και να ακολουθούνται από το παραστατικό αγοράς τους.

Newsletter Popup

Αποδέχομαι την αποθήκευση και χρήση του email μου για τη λήψη ενημερωτικών δελτίων. Μπορείτε να κάνετε unsubscribe όποτε θέλετε.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.