Έξοδα αποστολής ηλεκτρονικού καταστήματος | CottonBaby.gr

Έξοδα αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ μέσω ACS courier

• Αθήνα, περιφέρεια Αττικής και χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες ημέρες
• Νησιωτικοί προορισμοί: 2 - 3 εργάσιμες ημέρες
• Δυσπρόσιτες περιοχές: 2 - 5 εργάσιμες ημέρες

  • Κύπρος: 5-7 εργάσιμες ημέρες

 

Παραδόσεις γίνονται πάντα εργάσιμες ημέρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες άνω των 60,00€ η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα και για παραγγελίες άνω των 100,00€ γίνεται δωρεάν αποστολή στην Κύπρο. Σε περίπτωση που η παραγγελία αφορά βαπτιστικά (κουτιά, λαμπάδες κ.α.) και ο προορισμός είναι εκτός Αττικής, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία ανάλογα με την περιοχή. Για παράδοση στο χώρο του πελάτη, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη, κατόπιν συνεννοήσεως με τη μεταφορική, διαφορετικά ο πελάτης παραλαμβάνει ο ίδιος την παραγγελία από τη μεταφορική εταιρεία. Το ποσό χρέωσης καθορίζεται από τη μεταφορική και ποικίλει αναλόγως την περιοχή. Σε περιπτώσεις που η μεταφορική αδυνατεί να παραδώσει στο χώρο του πελάτη, ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από το χώρο της μεταφορικής.

Για παραγγελίες κάτω των 60,00€ το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00€ για αποστολές εντός Αττικής και για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα ενώ το κόστος αποστολής σε όλη την Κύπρο για παραγγελίες κάτω των 100,00€ ανέρχεται στα 7,00€. Σε περίπτωση που η παραγγελία αφορά βαπτιστικά (κουτιά, λαμπάδες κ.α.) και ο προορισμός είναι εκτός Αττικής, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία ανάλογα με την περιοχή. Για παράδοση στο χώρο του πελάτη, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη, κατόπιν συνεννοήσεως με τη μεταφορική, διαφορετικά ο πελάτης παραλαμβάνει ο ίδιος την παραγγελία από τη μεταφορική εταιρεία. Το ποσό χρέωσης καθορίζεται από τη μεταφορική και ποικίλει αναλόγως την περιοχή. Σε περιπτώσεις που η μεταφορική αδυνατεί να παραδώσει στο χώρο του πελάτη, ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από το χώρο της μεταφορικής.

Αν πληρώνετε με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,50€. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής για την Κύπρο.

Newsletter Popup

Αποδέχομαι την αποθήκευση και χρήση του email μου για τη λήψη ενημερωτικών δελτίων. Μπορείτε να κάνετε unsubscribe όποτε θέλετε.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.