Έξοδα αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ μέσω ACS courier

• Αθήνα, περιφέρεια Αττικής και χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες ημέρες
• Νησιωτικοί προορισμοί: 2 - 3 εργάσιμες ημέρες
• Δυσπρόσιτες περιοχές: 2 - 5 εργάσιμες ημέρες

  • Κύπρος: 5-7 εργάσιμες ημέρες

 

Παραδόσεις γίνονται πάντα εργάσιμες ημέρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες άνω των 60,00€ η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα και για παραγγελίες άνω των 100,00€ γίνεται δωρεάν αποστολή στην Κύπρο. Σε περίπτωση που η παραγγελία αφορά βαπτιστικά (κουτιά, λαμπάδες κ.α.) και ο προορισμός είναι εκτός Αττικής, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία ανάλογα με την περιοχή. Για παράδοση στο χώρο του πελάτη, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη, κατόπιν συνεννοήσεως με τη μεταφορική, διαφορετικά ο πελάτης παραλαμβάνει ο ίδιος την παραγγελία από τη μεταφορική εταιρεία. Το ποσό χρέωσης καθορίζεται από τη μεταφορική και ποικίλει αναλόγως την περιοχή. Σε περιπτώσεις που η μεταφορική αδυνατεί να παραδώσει στο χώρο του πελάτη, ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από το χώρο της μεταφορικής.

Για παραγγελίες κάτω των 60,00€ το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00€ για αποστολές εντός Αττικής και για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα ενώ το κόστος αποστολής σε όλη την Κύπρο για παραγγελίες κάτω των 100,00€ ανέρχεται στα 7,00€. Σε περίπτωση που η παραγγελία αφορά βαπτιστικά (κουτιά, λαμπάδες κ.α.) και ο προορισμός είναι εκτός Αττικής, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία ανάλογα με την περιοχή. Για παράδοση στο χώρο του πελάτη, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη, κατόπιν συνεννοήσεως με τη μεταφορική, διαφορετικά ο πελάτης παραλαμβάνει ο ίδιος την παραγγελία από τη μεταφορική εταιρεία. Το ποσό χρέωσης καθορίζεται από τη μεταφορική και ποικίλει αναλόγως την περιοχή. Σε περιπτώσεις που η μεταφορική αδυνατεί να παραδώσει στο χώρο του πελάτη, ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από το χώρο της μεταφορικής.

Αν πληρώνετε με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,50€. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής για την Κύπρο.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.